6.90

Sicilietiška svogūnų užkandėlė – tai saldus pagardas įvairiems patiekalams, taip pat – puikus ir lengvai virškinamas užkandis kartu su skrudinta duonele, įvairiais sūriais! Visi ingredientai, naudojami šios užtepėlės gamybai, yra užauginti ekologiškame „Passo Landro“ ūkyje, Sicilijoje.


Kategorija: Bakalėja

Sudėtis: svogūnai* (85,71 %), cukranendrių cukrus*, actas*, ypač tyras alyvuogių aliejus*. *Užauginta ekologiškame ūkyje.


Maistinė vertė 100 g: energinė vertė 431 kcal; riebalai 7,3 g, iš kurių sočiųjų riebalų 1 g; angliavandeniai 88 g, iš jų cukrų 88 g; baltymai 2 g; druska 0,05 g.

Laikyti: sausoje vėsioje vietoje, vengiant saulės spindulių. Atidarius laikyti šaldytuve ir suvartoti per 3–4 dienas.

Gamintojas: Reginella S.r.l. Società Agricola Via Von Platen Ronco A, 49 - 96100 Sirakūzai, Italija

Pardavėjas: MB „Itališkos gėrybės“ – el. p. www.pestopesto.lt