3.99

„Caponatina“ sicilietiška užkandėlė – tai baklažano gabalėliai, kepti alyvuogių aliejuje ir pagardinti pomidorų padažu, pjaustytais salierais, svogūnais, cukrumi, mirkytomis alyvuogėmis, actu, kaparėliais, druska. Tai gardus, sotus ir sveikas produktas. Skanaukite, dalinkitės ir atraskite tikrą itališką skonį!


Kategorija: Bakalėja

Baklažanų užkandėlės „Caponatina“ pagrindinės sudedamosios dalys yra aukštos kokybės ir ypač vertinamos Sicilijoje. Užkandėlei pagaminti naudojama išskirtinė baklažanų veislė – Violetta di Palermo, pomidorų veislė – Red primaticcio in Palermo ir pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus – Nocellara del Belice. 

Sudėtis: Baklažanai (mažiausiai 40 %), pomidorai, salierai (18 %), svogūnai, augalinis aliejus, alyvuogių aliejus, cukrus, alyvuogės, vyno actas, kaparėliai, druska.

Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 71 k cal, Riebalai 3,7 g iš kurių sočiųjų 0,8 g, Angliavandeniai 8,9 g iš jų cukrų 6,0 g, maistinių skaidulųi 2,5 g, Baltymų 1,3 g, Druska 1,1 g.

Kilmės šalis: Italija

Gamintojas: F.lli Contorno SRL