Baklažanų užkandėlės „Caponatina“ pagrindinės sudedamosios dalys yra aukštos kokybės ir ypač vertinamos Sicilijoje. Užkandėlei pagaminti naudojama išskirtinė baklažanų veislė – Violetta di Palermo, pomidorų veislė – Red primaticcio in Palermo ir pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus – Nocellara del Belice.
Sudėtis: Baklažanai (mažiausiai 40 %), pomidorai, salierai (18 %), svogūnai, augalinis aliejus, alyvuogių aliejus, cukrus, alyvuogės, vyno actas, kaparėliai, druska.
Maistinė vertė 100 g: Energinė vertė 71 k cal, Riebalai 3,7 g iš kurių sočiųjų 0,8 g, Angliavandeniai 8,9 g iš jų cukrų 6,0 g, maistinių skaidulųi 2,5 g, Baltymų 1,3 g, Druska 1,1 g.
Kilmės šalis: Italija
Gamintojas: F.lli Contorno SRL