Riboto leidimo „Salvador Dali“ Panettone pyragas – tai duoklė meistro Dali įkvėpimui. Dėl natūralaus raugo, sūdytos karamelės gabaliukų ir Mozijos druskos kristalų šis pyragas išsiskiria savo skoniu ir yra unikalus gaminys, kuris nustebins kone kiekvieną, jo paragavusį.
Pyrago sudėtis: kvietiniai miltai, cukrus, fruktozė, natūralios mielės (kviečių), riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, nugriebto pieno milteliai, druska, askorbo rūgštis, sūdytos karamelės gabalėliai (gliukozės sirupas, nenugriebto pieno milteliai, grietinėlė d'Isigny A.O.P., sūdytas sviestas d'Isigny A.O.P. (3,6 %), Guerande druska (1,2 %), emulsiklis (rapsų lecitinas)), sviestas, skystas sviestas, laisvai laikomų vištų kiaušinių tryniai, cukrus, Sicilijos laukų gėlių medus, lazdyno riešutų pasta, apelsinų pasta, kakavos milteliai, Madagaskaro vanilės ankštys.
Karamelės įdaras: sūdytos karamelės kremas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo, karamelizuotas cukrus 79° Bx, saldintas sutirštintas pienas, etilo alkoholis, siestas, tirštiklis: kukurūzų krakmolas, pektinas, druska, natūralios kvapiosios medžiagos, karamelizuotas cukrus, konservantas: kalio sorbatas).
Glaistas: karamelinis pieniškas šokoladas (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, kakavos masė, nugriebto pieno milteliai, karamelizuotas cukrus (1,5 %), emulsiklis (sojų lecitinas), kvapiosios medžiagos, natūralus vanilės ekstraktas). Mozija druskos granulės.
Sudėtyje gali būti žemės riešutų, pistacijų, migdolų, lazdynų riešutų ir garstyčių pėdsakų.
Maistinė vertė 100 g: energinė vertė 385 kcal; riebalai 20,0 g, iš kurių sočiųjų riebalų 13,0 g; angliavandeniai 42,0 g iš kurių cukrų 24,0 g; maistinės skaidulos 7,3 g; baltymai 7,3 g; druska 0,4 g.
Laikyti sausoje, vėsioje vietoje.
Gamintojas: BONFISSUTO S.R.L. C.da Aquilata S.N. - 92024 Canicatti' (AG), Sicilija, Italija
Pardavėjas: MB „Itališkos gėrybės“ – el. p. www.pestopesto.lt