Vyšniniai pomidorai šiam padažui atrenkami atsižvelgiant į specifines savybes (spalvą, sunokimą, aromatą). Pomidorai yra renkami tiesiogiai tam tikruose ūkiuose, kuriuose jie auginami ir perdirbami natūraliais būdais pagal tradicinius sicilietiškus metodus.
Sudėtis: vyšniniai pomidorai, svogūnai, salierai, morkos, pirmojo spaudimo alyvuogių aliejus, cukrus, druska, bazilikas.
Maistinė vertė 100 g: energinė vertė 180 kJ / 43 kcal, riebalų 1,8 g iš kurių sočiųjų 0,4 g, angliavandeniai 4,9 g iš jų cukrų 3,3 g, maistinių skaidulų 1,3 g, baltymų 1,3 g, druska 0,4 g.
Kilmės šalis: Italija
Gamintojas: F.lli Contorno SRL